maanantai 4. toukokuuta 2015

Sarasota ja muuta mukavaa..

Keskiviikkona (22.4.) jouduimme jättämään Orlandon ja puistot taakse ja suunnattiin takaisin Naplesiin. Toki ehdittiin kotimatkalla poiketa Orlandon Premium Outletissa hieman tuhlaamassa rahaa ja keräämässä lisäkiloja matkalaukkuun. Tuolta löytyi mm. Victoria Secretin Outlet-myymälä, jossa olisin voinut viettää koko päivän sovitellen vaatteita. Aikaa oli vain rajallisesti ja Antti halusi myös Guessille ja Tommylle. joten pikapikaa sovitukset. Löysin kahdet urheiluliivit 15 dollaria/kpl. Olin kuolannut noita urheiluliivejä jo oikeassa Victorian liikkeessä, jossa ne maksoivat suolaiset 40-60 dollaria. Outletit siis kannattaa. 
 
Orlandossa koiria kuljetetaan näin...
Hienot sateenkaaren värit ajomatkalla
Tietenkin päivä oli taas superlämmin ja aurinkoinen (aina automatkoille sattuu näitä ihania päiviä) ja ajattelimme pistäytyä myös Amerikan hienoimmaksi tituleeratulla rannalla Sarasotassa. Siesta Key beach oli ihan kiva paikka ja pysähdyttiin syömään perinteiseen Jenkkilän ravintolaan, josta sai loistavaa meksikolaista ruokaa. Ja hyviä margaritoja :) Tällä kertaa ei pysähdytty uimaan, kun kaikkien kamppeet oli haudattu takakonttiin laukkuihin, eikä ollut haluja purkaa koko takakonttia. 
 
Sarasota




Pakolliset selfiet ;)

Meksikolaista, nam...

 
 
Ai miten niin täysi takakontti?!
 
Illalla saavuimme perille Naplesiin rättipoikkiväsyneinä. Hieno reissu Orlandossa, kannatti tehdä. Universalin puistot olivat ainakin minun loman kohokohtia. 

Torstai meni lepäillessä auringossa ja käytiin yhdessä treenaamassa LAFitneksellä. Saatiin O&H salille meidän siivellä, koska Losissa kun salin jäseneksi liityttiin meille luvattiin kaksi vierailijaa kahdeksi viikoksi ja tottakai hyödynnettiin tilaisuus ja annettiin Ollin ja Heidin nimet. Valitettavasti heidän nimiään ei paikallisesta tietojärjestelmästä löytynyt, mutta onneksi kaikki toimii täällä erinomaisesti (onhan se todettu jo monta kertaa) ja saatiin puhumalla frendit sisään ilmaiseksi treenaamaan. 

Illalla käytiin katselemassa hieman paikallisia nähtävyyksiä eli TIn Cityä ja Naples pieriä. Auringonlasku ei tällä kertaa ollut ihan niin hieno, koska oli pilvistä. Mutta nautittiin rannan tunnelmasta ja otettiin pakollisia matkamuistoja valokuvien muodossa (ihan oikealla järkkärillä ja kuvat kamerassa). 
 
Tytöt poseeraa...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti