perjantai 29. toukokuuta 2015

Vieraiden viimeiset päivät Naplesissa ja Miamissa...

24.4.Perjantai oli varattu auringonotolle ja viimeiseille shoppailuille. Aamusta emme pitäneet kiirettä ja itse heräsin muita ennen. Ihmettelin jo onko vieraat hengissäkään, kun uni maistui heillekin hyvin. Loma tekee hyvää kun saa levättyä. Aamupäivän aikana saimme kamat kasaan ja suuntasimme pariksi tunniksi Naplesin rannalla hankkimaan viimeisiä rusketuksia (täältä on tulossa kaksi valkonahkaa takaisin kotiin;). Merivesi oli ihanan lämmintä ja aurinko myös ihanan lämmin. Alla valkea hiekka ja aaltojen liplatus, ah ihana loma. Nykyään on vaan tullut niin kärsimättömäksi, ettei jaksa maata ja olla vaan yli kahta tuntia pitempään. Tämä oli koko kolmen kuukauden reissumme toinen virallinen rantapäivä (eka oli Bahamalla). 

beach


kaksi valkoista työn äärellä...


Lähdettiin siis vielä paikalliseen nimikkoliikkeeseemme ROSSiin hakemaan Antille matkalaukkua. Yllättävää kyllä mukaan tarttui paljon muutakin, kuten kaksi kelloa ja pari paitaa ja muutama laukku. Jeps, matkalaukut painaa jo aika paljon. Mutta eivätpähän jää ystävät ja rakkaat ilman tuliaisia. Kaupassa vierähti parisen tuntia ja nälkähän siinä shoppaillessa aina tulee. Antti halusi pikaruokaa ja lähdettiin etsimään Tacobelliä. Matkan varrella käytiin kokeilemassa myös postin ovia, kun piti saada viimeiset kortit postiin. Noh, posti oli kiinni ja nälkä oli kaikilla aikamoinen. Pysähdyttiin ensimmäisen sopivan paikan tullen ja yllättäin se oli meksikolaista. Ei siinä mitään, meksikolainen ruoka on täällä oikein hyvää (erityiseti ne margaritat) ja voittavat mennen tullen Amarillon ruuat. 

best margaritas...



Mutta luulenpa että tällä reissulla on tullut syötyä vuoden edestä meksikolaista ruokaa...

Illalla vielä treenaamaan selkää ja hartioita (edellisestä treenistä oli pepa jo melkoisessa iskussa ja kävely vaappuvaa). Treenin päälle käytiin Antin kanssa pikaisesti paljussa palauttamassa lihaksia ja suunnattiin Walmartin kautta kotiin. Walmartista lähdetiin etsimään teippiä ja Crestin hammastuotteita (valkasee hampaita), tältäkin kauppareissulta mukaan tarttui myös muuta. Oltaisiin lahjoitettu meidän (antin) vanha laukku vieraille, mutta he löysivät Walmartista uuden, eikä teippiä siis tarvittu :). Muutama lisäravinnejutska tarttui mukaan ja Cresin hampaita valkaisevat liuskat. Niitä piti päästä testaamaan heti, en sanottavaa eroa kyllä yhden käytän jälkeen nähnyt. Mutta ehkä kokeilen vielä...


25.4.2015 Lauantaina otettiin suunnaksi Miami Beach, kuvat puhukoon puolestaan.

miami beach sunset
ocean drive
lovers
Vietimme ihanat kaksi päivää Miami Beachillä O&H:n kanssa. Ikävä jäi tuota tunnelmaa ja lämpöä, rantaa ja aurinkoa. We miss Florida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti