maanantai 26. tammikuuta 2015

Reittisuunnitelmia osa 2

Aurinkoa ja lämmintä = Florida!

Lennämme helmikuun viimeinen päivä Miamiin Floridaan. Florida valikoitui matkakohteeksi sen helppouden, auringon ja lämmön takia. Antti olisi ehkä mieluummin viettänyt aikaa Kalifornian muscle beachilla, mutta minulle tuo Florida oli enemmän mieleen (lapsuuden haave Disneystä toteutuu).

Yksi ystäväpariskunta Imatralta on asunut Floridassa ja kertoilleet meille usein tuosta paikasta, jänniäkin juttuja... siksipä en halunnut jäädä Miamiin kuuntelemaan pyssyjen pauketta, vaan haluan viettää aikaa hieman turvallisemmissa olosuhteissa. Googlailin netistä asuntovaihtoehtoja, hotellissa asuminen on melko kallista lystiä. Löysinkin suomalaisessa omistuksessa olevan asunnon Naplesista ja se vaikutti aivan täydelliseltä vaihtoehdolta. Käy itse katsomassa www.asuntofloridassa.com! Laittelin viestiä asunnon omistajalle ja sovimme, että vuokraamme Botanical Placen asunnon maaliskuun puolesta välistä kuudeksi viikoksi. Mahtavaa!

Jotain piti keksiä siis ennen tuota asunnon saamista, kun lento Miamiin oli jo helmikuun lopussa. Viime talvena lentäessämme Dominikaaniseen tasavaltaan ihailin lentokoneen screeniltä lähisaarten kuvia ja silmiini osui Turks & Caicos saaret. Tuolloin mietin miten ihana olisi päästä tuolle rannalla joskus, aivan täydellinen paratiisisaari. Lisää googlailua ja... Carnival cruises risteilee tuolle rannalla, maaliskuun alussa. Eipä tarvinnut kahdesti miettiä risteilyn varaamista. Rakas äitini sponsoroi meille siis 10-vuotishääpäivälahjaksi tuon risteilyn. Suunnitelmat alkoivat siis muovautua, vietämme kaksi päivää Miami Beachilla ennen risteilyä. Risteillään maanantaista lauantaihin, jonka jälkeen menemme Orlandoon puistoilemaan ja sitten pääsemme Naplesin asunnolle.
 

 muistoja aringosta viime kesältä Kyprokselta


Nyt on koiruus anopin hellässä hoidossa ja ikävä on ihan kohtalaisen kova. Mutta hyvin hauva ja anoppi varmasti pärjäävät. Mulla on viimeinen t(yö)vuoro ja sitten alkaa pakkaamisvapaat. Viikon päästä ollaan jo (toivottavasti) Amerikan mantereella. Ja ei, ei jännitä vielä... Ehkä pientä matkalle lähtöä on ilmassa, kun näen jo unia reissusta. Toisin sanoen painajaisia, ehkä minua hieman hirvittää esimerkiksi nuo maanjäristykset... mutta reissuun lähdetään, yhdessä liikutaan ja mennään, otetaan vastaan se mitä tulee. Turhapa sitä on etukäteen stressata. Toivotaan, että tullaan sitten ehjänä takaisin. Kommelluksilta tuskin vältytään, kun kaksi itsepäistä ihmistä on liikenteessä. Mutta niistä enemmän sitten reissun päältä ;) nyt vaan jännätään, että päästään kohteeseen...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti