torstai 23. huhtikuuta 2015

Matkalla Orlandoon ja Ripley`s Believe or Not -museo!

 Sunnuntaina suunnattiin kohti Orlandoa (matkaa noin 300 km). Sain kunnian toimia kuskina ja Heidin kanssa vallattiin etupenkit, kun pojat istuivat takana. Sain siis ajaa, koska Antilla oli niin paljon hommia. Muutenhan se ei olisi käynyt kysymykseen. Tällä kertaa sain ihan rauhassa keskittyä ajamiseen ja takapenkkiläiset jättivät ajo-ohjeet antamatta, kun Heidi toimi paremmin navigaattorina. Käytimme nopeaa Interstate 75 -tietä ja ajo oli helppoa sekä joutuisaa. Edelleen mietin miksi ihmeessä jännitin tätä Ameriikan liikennettä niin paljon. Pysähdyttiin parisen kertaa matkan aikana pissillä ja tankkaamassa autoa sekä omia napoja. 
Ajettiin Orlandon Downtowniin, josta olimme vuokranneet Airbnb-asunnon. Asunto oli edullinen ja hintaansa nähden hyvä. 3 makkaria kylppäreineen ja hintaa taisi olla 80 euroa yö (yhteensä kaikilta), ei paha. Eipä siellä paljon tullut aikaa vietettyä, kun jatkuvasti oltiin menossa. Heti saavuttuamme lähdimmekin jatkamaan matkaa. Raavaiden miesten piti saada evästä ja kyllähän meillekin maistui. Löydettiin vahingossa kiva pihviravintola, josta sai myös hyviä drinkkejä. Ruokajuomaksi tilasin melko erikoisen mixin, siideriä ja Fireball-viskiä, hyvin sopi ribsien kanssa ja minä tykkäsin! 





Kun oli saatu vatsat täyteen, päätettiin ruokkia myös hieman henkistä pääomaa. Suunnattiin tsekkaamaan Ripley´s Believe or Not -näyttelyyn kaiken maailman ihmejuttuja. Ihmeellisiä asioita olikin melkoisesti ja näyttelyssä vierähti melkein kaksi tuntia. Eikä ollut hinnalla pilattu galleria, n. 20 dollaria henki. Tuon jälkeen kaupan kautta asunnolle yöunille (toiset nukkuivat ja toiset vähän vähemmän), mutta maanantai aamuna suuntana oli Universal studiot, jonne liput oli hankittu netistä viikkoa ennen. Siitä seuraavassa postauksessa...




Madonnan pikkarit! 
Kutistettu kallo

pelottava ölli

kaksipäinen vasikka

merenneito!?

Prinsessa ;)


Dinosauriin luu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti