tiistai 28. huhtikuuta 2015

Viimeinen päivä Naplesissa

Täältä tullaan kohti Suomea! Blogi päivitykset tulevat nyt hieman jälkijunassa, koska en ole saanut siirrettyä kuvia kännykästä koneelle ja tekstit ilman kuvia on tylsiä. (Saatte siis lukea juttujani vielä Suomeen palauttuanikin ;)

Viimeinen päivitys kuitenkin Naplesista, eli elossa ja terveenä ollaan lähdössä kohta lentokentälle palauttamaan autoa ja illalla klo 19.30 paikallista aikaa nousee kone kohti Lontoota ja Helsinkiä. Helsinki-Vantaalla meidän pitäisi olla keskiviikkona 16.30 ja vielä junalla Kuopioon. Eli matkaan menee abouttiarallaa 24 tuntia. Toivottavasti saadaan edes vähän koneessa nukuttua, että päästään oikeaan aikaan heti Suomessa.

Kolme kuukautta vierähti siivillä. Lähtisin ehdottomasti uudestaan ja olisinpa voinut olla pitempäänkin (vaikka jäädä tänne ;). Juteltiin eilen Antin kanssa matkan kohokohdista ja mieleen on jäänyt erityisesti Death Valley, Arizonan vuoret ja Key West. Ollaan nähty niin upeita paikkoja ja koettu paljon, että ilman tätä reissua oltaisi jääty paljosta paitsi. Sanoin ei voi kuvata... Kumpa tämän kaiken saisi purkkiin ja mukaan Suomeen. Onneksi on muistot ja valokuvat :)

Death Valley
Key west sunset
Arizonan vuoret ja auringonlasku

Arizonaa, ah ikävä tuota taivalta..

Kyllä matkailu avartaa ja valitettavasti se kasvattaa nälkää nähdä lisää... siispä täytyy ruveta laittamaan rahaa tyynyn alle ja suunnittelemaan uutta reissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti