perjantai 27. maaliskuuta 2015

Disney Hollywood studios -loman paras päivä!

12.3. torstai

Päivä alkoi taas aikaisin, kun piti hypätä bussin kyytiin 7.50. Onneksi meillä oli liput ja edellisenä päivänä olimme katsoneet etukäteen kuinka Epcotista pääsee Hollywood studioille. Olin myös viisaampana ladannut puhelimeen Disneyn oman appsin, jota kautta sain jo illalla varattua FastPassit haluamiimme kolmeen laitteseen, nyt saimme järjelliset ajatkin. Antin must oli Stars tours, minun The Twilight zone Tower of terror ja yhteinen Great movie ride.

Bussin saapuessa Epcotiin oli bussikyyti Hollywood studioille juuri lähdössä, eikä näillä kipeillä kintuilla ehditty juosta kyytiin. Jäätiin odottamaan seuraavaa bussia, eikä sitä onneksi kauaa tarvinnut odottaa, noin 15min. Oltiin portilla yhdeksän maissa (puisto aukesi yhdeksältä), eikä pahoja jonoja ollut laukkujen tarkastuksessa tai porteilla. Tämä olikin hienompi puisto, enemmän aikuiseen makuun. Puistossa oli paljon sakkia, mutta jonot liikkuivat vielä vikkelästii. Ensimmäisenä suuntasimme Aeroshmitin The Rock´n´roll vuoristorataan, johon Anttia sai hieman houkutella. Jonotimme laitteeseen noin 20 minuuttia. Mahtava darkride eli pimeä vuoristorata. Anttikin tykkäsi ja maha kesti ;)



Ensimmäinen fastpassimme oli Stars tours -rataan. Laite oli ihan jännä, kuin olisi avaruusaluksella lentänyt, muttei kovin hurja. Visuaalisesti hieno kuitenkin! Ja Starwars-faneille ehdoton :). Lennon jälkeen alkoi olla hieman nälkä ja kävimme hakemassa hieman fastfoodia, kunnon jenkkimättöä; turkey leg ja mac and cheese. Itse söin siis tuon kalkkunan koiven, en aivan jaksanut kokonaan ;). Antille maistui makaronihöttö.




Pikaisen ruuan jälkeen seuravaa fastpass kohteemme oli Great movie ride, joka oli vaikuttava rata ihmisnäyttelijöineen. Ei siis millään tavalla hurja, mutta upeasti toteutettuja elokuvista tuttuja paikkoja ja henkilöitä oli kiva katsella, siinä oli kaikki elokuvahistorian tärkeimmät esillä. Hieno kokemus! 





Tehokkaasti seuraavaan kohteeseen Muppet Vision 3D interaktiiviseen elokuvaan, jossa Muppetit seikkailevat elokuvassa ja lopussa elokuvateatterin seinätkin räjähtää. Ihan kiva, mutta ei erikoinen 3D-leffa. Siitä kiireellä (ollaan tehokkaita) juostiin India Jonesin stunt-shown. Indy hyppäsi ison katsomon eteen ja homma oli tehty kuin elokuvaa olisi kuvattu. Saatiin melko surkeat paikat katsomon sivusta, joten mikään elämys tuo show ei ollut. Ihan kivasti toteutettu lavaste-show, johon myös muutama henkilö yleisöstä pääsi osallistumaan. Katsomisen arvoinen, mutta onneksi ei käytetty fastpasseja tuohon. 





Kello alkoi lähentyä yhtä ja jouduimme jakautumaan, kun Antti halusi mennä katsomaan motorshow eikä halunnut=uskaltanut läteä Tower of Terroriin, jonne meillä oli ne fastpassit. Menin siis yksin kauhujen hissiin, kun Antti etsiytyi katsomaan showta. Onneksi Disneyn alueella on ilmainen wifi, joten yhteydenpito ja toisen löytäminen ihmisjoukkojen keskeltä onnistui ongelmitta.Tower of terror oli ihan mielenkiintoinen, ei lainkaan niin pelottava kuin odotin. Laite oli kuin hissi, joka seilasi kerrosten väliä ja lopuksi putoaa, mutta pudotus ei tunnut lainkaan hurjalta (vertaan taas Sixflagsin vapaapudotukseen). Laite ei toki sovi ahtaanpaikankammoisille tai pimeää pelkääville ;) eikä pikkulapsille.







Loppupäivä haahuiltiin ympäriinsä ja jonoteltiin noin tunti Toy Story midway mania -rataan, jossa kilpaa ammuttiin 3D-juttuja. Ihan kiva, muttei ehkä odotusajan arvoinen. Sitten olikin aika lähteä bussia odottamaan ja pääsyä hotellille. Jalat oli ihan puhki ja ilta lilluttiinkin allaslueella hottubessa rentouttamassa rasittuneita koipia. Vesi oli muuten järkyttävän kuumaa, noin 40 asteista. Tai se tuntui ainakin kuumalta, ilmakin oli vielä kahdeksan aikaan noin +26 :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti