maanantai 2. maaliskuuta 2015

Matka Miamiin

Lentopäivä Miamiin.
Hotellista (Crowne Placa Lax)  oli shuttle-kuljetus kentälle ja olin perjantai-iltana kysynyt hotellin respasta kuinka homma toimii, busseja kulkisi noin 30 min välein ja respan ystävällinen mies kertoi ettei kotimaanlennoille tarvitse kuin 1.5 tuntia varata aikaa. Tarkkana stressierkkinä tietysti halusin olla ajoissa kentällä, joten kello soi 5.40 ja suunnitelma oli olla 6.30 bussia odottamassa. Juuh, meidät tuntien ei ihan ehditty ;) mutta klo 7 olin chekkaamassa meitä hotellista ja shuttle-bussi kurvasi sopivasti oven eteen (ei tarvinnut ottaa taksia). Ja päästiin kätevästi kentälle, lähes tulkoon suunnitellussa ajassa. Välillä tämä matkan teko on melko jännää tuon yhden kanssa, kun ollaan aina myöhässä.

Onneksi ei myöhästytty koneesta, vaikka pieni epätoivo meinasi kentällä iskeä kun katsoin jonoja, jotka ulottuivat ulos (!) asti. Myös ulkona oli yksi checkin-tiski ja jonot siihen aikalailla lyhyet, menimme siis siihen. Klo alkoi lähentyä kahdeksaa ja edessämme oli käännytetty muutama jonosta toiseen jonoon, siinä iski vielä epäilys ollaanko oikeassa jonossa. Eipä olisi kivaa myöhästyä lennolta.... No onneksi jono oli oikea ja vain Antin laukku punnittiin ;) ja saatiin matkaliput ja ohjeet mennä viemään laukut hihnalle, siinäkin oli omat haasteensa kun aina ohjattiin eripaikkaan. Viimein saatiin laukutkin oikealle hihnalle ja päästiin turvatarkastukseen. Huh-huokaus ja odottamaan koneeseen pääsyä. Ehdittiin siinä pikainen aamupalakin syödä :)

Lento Miamiin kesti alle 5 tuntia  ja tarjoilua ei tällä kertaa American Airlinella ollut. Antilla meni hermot viereisiin jenkkeihin, jotka ryyppäsivät koko matkan (maksullisia juomiaan) ja puolet eväistä taisi kaatua syliinkin, höpöttivät niin kovasti. Ei oikein Antin työnteosta tullut mitään. Mulla oli ihan rattoisaa sarjojen parissa (ipadilta). Matka tarjosi hieman ilmakuoppia ja laskeutumista jännitettiin myös, mutta hyvin meni ja päästiin Floridan maaperälle.

Taksi maksoi 32dollaria + tipit South Beachille, joten napattiin sellainen. Kamat hotellille ja Antti halusi mennä kuvailemaan rantaan hienoja taloja. Meitä oli vastassa melko kuuma ja kostea ilma täällä, ei tarvinnut enää palella, mikä on aivan mahtavaa! Nyt voi pukeutua shortseihin ja toppiin ihan huoletta, kun lämmintä  on yölläkin  +23 :D!!!

Matka jatkuu nyt lauantaihin risteillen, enkä usko että netti toimii, joten seuraavat tekstit sitten ensi viikonloppuna. Hengissä siis edelleen ja nautitaan matkasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti