tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kuinka päivät kuluvat Naplesissa..

Viikko on taas vierähtänyt ja aika tarkalleen neljä viikkoa jäljellä tällä maaperällä, sitten suuntaa American Airlines kohti Lontoota ja Helsinkiä. Onneksi ei ole vuoria matkalla, täällä on jo ehditty ahdistella tulevaa lentoa.. Pikkuhiljaa olen ajatuksia suunnannut kohti Suomea ja esimerkiksi junaliput on katsottu valmiiksi kotiintuloa varten, Antti kun ei enää Onnibussiin halua (en ymmärrä miksi, minusta se oli ihan hyvä matkustusväline hintaansa nähden).

Meidän päivät kuluu täällä melko rutiinilla jo, eikä hirveitä poikkeamia arkeen ole tullut. Jos ei lasketa viime viikkoista Jetski-ajelua. Aamulla kun herään ennen Anttia, syön aamupalan ja teen jotain "sihteerin juttuja" eli autan Anttia sen paperihommissa. Parin tunnin päästä revin myös isännän hereille ja siirrämme toimiston altaalle, jossa Antti jatkaa töiden parissa ja minä pääsen rentoutumaan. Tuossa vaiheessa on yleensä välipalan aika. Altaalla vierähtää parisen tuntia ja siirryn kokkailemaan myöhäistä lounasta ennen salille lähtöä.

Päivän eväitä:

Aamupala, tuttua ja turvallista

Lounas 

palautusjuoma salin omasta smoothiebaarista

Päivällinen, tilapia-kalaa

iltapala, rasvaton kreikkalainen jogurtti mangolla ja pähkinöillä

Antti tekee töitä, minä jotain muuta 



Yhdessä treenaaminen on ollut ihan  mahtavaa :D olen saanut huikeita tuloksia ja voimatasot on nousseet hurjasti. Nyt ymmärrän miksi ihmiset palkkaa PT:n, onneksi mulla on tälläinen luontaisetu, pitää yrittää jatkossa Suomessakin varata aikaa yhteisiin treeneihin, jotta kunto pysyy yllä. Ei huolta, ei minulla vielä sixpack näy, vaan edelleen tuo outo kumpu tuossa mahaksikin kutsutussa näkyy. Siitä pitää huolen tämä jenkkiruoka ;), olen kyllä yrittänyt syödä Antin ohjeiden mukaan ja paino laskikin jo siihen mitä se ennen reissua oli (63kg). Nyt taotaan sitten vaan lisää lihasta ja yritetään pitää kiinni siitä ettei paino nouse... 

treenikassi ja suihkukamppeet LA Fitness

miksi ei Suomessa ole salien yhteydessä smoothiebaaria



palautusta hottubessa

Treenien jälkeen tehdään kauppareissu, jos on tarvetta ja ollaan välillä eksytty vähän shoppailemaankin. Kaupassakäynti on edelleen yhtä mielenkiintoista joka kerta, kun aina löytyy uusia juttuja joita olisi kiva kokeilla. Iltaisin evästetään kotosalla myöhäinen päivällinen (ei olla Naplesissa käyty kertaakaan ulkona syömässä! vaikka tulisi varmaan halvemmaksi meidän kauppareissujen jäljiltä) ja Antti jatkaa töiden parissa ja minä kulutan kirjoja ennen nukahtamista. Tälläinen on siis tyypillinen päivämme, joskus päiviin tulee muutakin, mutta tälläinen on päivämme ilman suunniteltua ohjelmaa. Loppukuusta saadaan ystäviä kylään, joten silloin luvassa enemmän happeninkiä... ja ollaan joka viikolle suunniteltu ainakin yksi juttu, jotta normiarki rikkoutuu.  Tällä viikolla se on rantapäivä ja ensi viikolla Key West avoautolla  :).

Rossit kaupassa, 2 pvn ruuat

äitin toiveesta autokuvia jenkkkiraudastamme 


Illalla saatetaan käydä takapihalla uimassa


kauniita on auringonlaskut täälläkin


etupihan parkkipaikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti