tiistai 24. helmikuuta 2015

Salia, sushia ja Secret...

Nyt kun ollaan oltu kolme viikoa tien päällä, alkaa matkan teko olla jo hieman uuvuttavaa. Mutta siksipä tälle viimeiselle viikolle Kaliforniassa ei ole sovittu mitään ihmeempiä menoja, kuin 1 NHL-peli :D. Maanantaina nukuttiin pitkään (Antin yö meni yskiessä ja minukään en osannut kunnolla nukkua, kun mietin koko ajan häiritseekö yskiminen airbnb-emäntäämme). Ja edellisen päivän huvipuistoilu tuntui vieläki mahassa aamupalan jälkeen... en oksentanut, mutta sellainen jännä olo oli ;)

Antti teki aamun töitä ja minä hengailin ja surffailin. Eikä tosiaan haitannut olla sisällä, sillä ulkona oli edelleen aika vilpoinen +14 keli ja vettä satoi kuuroina. Päivän suuri suunnitelma oli päästä kuntosalille, kun tuo isäntä koki olevansa jo kunnossa (olin hieman eri mieltä, mutta eipä se auttanut vastaan sanoa...kun ne ei usko, ei ne usko.). Suunnattiin noin 10 km päähän LA Fitness salille, jonne asiakaspalveluhenkinen myyjä sai meidät ottamaan kahden kuukauden jäsenyyden. Pitihän se ottaa kun halvalla sai. No nyt mietitte, että onpa ne tyhmiä kun ottaavat noin pitkän jäsenyyden ja ollaan täällä enää vajaa viikko. Niih, mutta kun noita LA Fitness saleja on Floridassakin, päästään siis treenaamaan jokaisella LA Fitness salilla missä vaan tuolla kortilla. Meiltä kahdelta hintaa kahdelle kuukaudelle tuli 150 dollaria (37,5 dollaria/kk/hlö) ja kun miettii, että kertamaksu on yleensä 15-20 dollaria henkilö, niin jo tämän viikon treeneillä tuo kortti maksaa itsensä takaisin. Nyt siis treenataan salilla eikä crosfittailla...

Treenin jälkeen oli tietysti kammottava nälkä, joten evästä piti saada justnythetieikäkohta. Onneksi salin vieressä oli japanilainen ravintola, josta sai mielettömän hyvää sushia. Antin mielestä sushi on yhtä epäterveellistä kuin mäkkärin purilaiset, mutta sain tahtoni läpi tällä kertaa ja näyttihän tuo hällekin maistuvan :).
Kyllä, se on sushia...

...baked rolls, nam!


Nyt on selkeästi ollut minun päiviä ja tuo pahempi puolisko on joutunut joustamaan työjutuistaan, sillä seuraava osoite oli ostoskeskus. Minun piti edelleen saada ne biksut risteilyä varten ja olin jo etukäteen surffaillut ja pari kertaa pikaisesti liikkeessä käynyt kuolaamassa. Eli tietenkin piti päästä Victoria´s Secretin liikkeeseen. Enkä halunnut mennä sinne kiireen kanssa vaan sovitukseen piti varata aikaa. Antti oli mukana makutuomarina ja löysin ne mielettömän ihanat bikinit +  ehkä muutamat alusvaatteet ja jotain tuoksuja. Eli tuloksekas reissu, ei ehkä halvimmasta päästä ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti