lauantai 21. helmikuuta 2015

Viihdettä Las Vegasissa

Torstaiaamuna hieman laiskoteltiin ja kun ei ollut sen ihmeellisempiä suunnitelmia kuin kuvata Vegas-kyltti, niin lähdettiin liikenteeseen puolen päivän aikaan. Huoneessa oli ihana vaan nautiskella aamun rauhasta ja porekylvystä samalla kun Antti teki töitä...

Saatiin auto valet parkista (eikä ollut autopoika koskenut meidän likapyykkipussiin takapenkillä, harmi...olisi voinut pestä ne samalla) ja lähdettiin kylttiä metsästämään. Vaikka olen sanonut, että täällä ajo on helppoa, niin on se silloin kun tietää mihin menee ;)... navi ohjaa aina pikkuisen viereen ja tälläkin kertaa jouduimme pari u-käännöstä tekemään, että päästiin kyltin parkkiin oikeasta risteyksestä. Onneksi täällä tuon isännänkin kärsivällisyys on kasvanut liikenteeessä, ei enää ihan pienestä hermostu (minä en ole vielä ajanut niin paljoa ;).



Päätettiin ajaa päivänvalossa Vegas Bulevardi eli Strip toiseen päähän. Illallahan tuo on paljon hienompi valoineen ja meluineen, mutta oli se ihan ok päivälläkin. Aikalailla kadun loppupäässä oli Stratosphere -tornihotelli, jossa tornin huipulla on muutama huvipuistolaite, sinne oli tietenkin pakko päästä. Ajettiin auto hotellin selfparkiin ja lähdettiin etsimään pääsyä torniin. Onneksi täällä on hyvät opasteet, muuten olisi ihan hukassa noiden kasinojen ja kauppojen keskellä, joita lähes joka hotellissa on.




Löydettiin tornin juurelle ja osattiin jo automaatista ostaa liput sisäänpääsyyn ja minulle yhteen laitteeseen (sisäänpääsy 20 dollaria ja laitelippu 5 dollaria, hotellin asiakkaat pääsevät kuulema ilmaiseksi torniin). Hissillä kerrokseen 108 ja onneksi ensin oli maisemaravintola vastassa, ettei tarvinnut suoraan ulos hypätä. Anttia nimittäin alkoi vähän pelottaa tuolla korkealla, minusta se oli vaan tosi siistiä! Pääsin myös big shot -laitteeseen ja se oli mahtava!  Katsokaa vaikka video:



Tämän jälkeen pää pyörällä navin osoitteeksi Walmart, josta etsittiin Antille osia GoProon (tulevaa huvipuistoseikkailua varten ;). Ei löytynyt, mutta itselle löysin hiusraudan, jolla saa suoristettua ja kiharrettua tukkaa 21 dollarilla, Remington vielä ettei ihan kämyisin versio. Tuossa vaiheessa oli jo aika iso nälkä ja kurvattiin läheiseen meksikolaiseen syömään oikeata meksikolaista ruokaa, nam. Ilta vierähti huoneessa hieman kuohuvaa nauttien ja käytiinpä sitten Hakkasan -clubilla katsomassa Calvin Harrista, oli se ihan jees :). Toinen vaihtoehto olisi ollut joku Cirque de soleil näytös, mutta oltiin niin myöhään hotellilla etten jaksanut enää lippuja lähteä metsästämään. Olisi kai ne netistäkin saanut... no toisella kertaa sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti