perjantai 13. helmikuuta 2015

Treeniä Gold´s gymillä

Torstai aamu, matkaa takana reilu 1,5 viikkoa ja vielä monta viikkoa edessä :D. Päivä alkoi yhtä aurinkoisena ja lämpimänä kuin eilinenkin, onneksi ilman noita surkeita sattumuksia. Antilla oli työjuttuja jonkin verran ja sänky oli varsin houkutteleva, joten aamun lähtö venähti. Tällekään päivälle ei ollut erikoisempia suunnitelmia, kuin että Antin piti päästä treenaamaan. Ja täällä kun ollaan, niin treenipaikaksi valikoitui tietenkin legendaarinen Gold´s gym Venice (iso-Arskakin on treenannut tuolla joskus).

Antti oli kuin pikkulapsi karkkikaupassa tai oikeastaan huvipuistossa. Miten voi kaikenmaailman vemputtimet ja hilavitkuttimet saada isossa miehessä aikaan sellaisia onnentunteita. Suurin juttu taisi kuitenkin olla ne isot bodarit, jotka treenasivat salilla. Mukaan mahtui muutama kuuluisuuskin bodypiireistä (nimet ei sano mulle mitään, joten älkää kysykö, mutta oli siellä visiin joku Mister Olympian voittanut) ja Antti sai yhteiskuvia noiden körmyjen rinnalla. Oli se poika onnesta soikeana koko loppupäivän.

Itse lähinnä tarkkailin kanssatreenaajia huvittuneena, nyt tiedän missä nuo kaikki youtuben "kuntosali"videot on kuvattu. Ihmisillä oli niin pelottavan näköisiä asentoja laitteissa ja äänitehosteetkin jostain huonosta b-luokan elokuvasta... voi hyvää päivää. Niin niitten oikeasti treenaavien bodareiden joukkoon mahtui vaikka minkälaista kaduntallaajaa silikonisista beibeistä vanhoihin patuihin. Olipahan kokemus ja voin sanoa treenanneeni Gold´silla :D (uskalsin jo urheilla, kun flunssa parempana, enkä pahemmin sykkeitä nostellut kun sain suurimman osan ajasta toimia valokuvaajana Antille). Kotiin ostettiin molemmille treenipaidat gymin omasta putiikista :)

minustakin yksi kuva Gold´s gymillä

Salilla vierähti parisen tuntia. Nyt olin etukäteen yelpistä katsonut missä sijaitsee ruokapaikkoja, ettei tarvitse nälkäisenä ajella ympäriinsä. Pysähdyttiin paikalliseen kiinalaiseen pikaruokalaan, josta yhteensä 15 dollarilla saatiin megaisot lautaset riisiä ja kanaa eri tavoin + juomat. Jossain pitää aina säästää ;). Mahat täynnä oli hyvä lähteä Santa Monican rannalla hengailemaan. Jätettiin auto rantaparkkkiin (6dollaria koko päivä) ja tsippailtiin kuumalla hiekalla paahtavan auringon alla kokeilemaan onko Tyynenmeren vesi kylmää. Itse oli varustanut hellevaattein ja flipflopeihin, kun Antti tallusti converseissaan farkut jalassa. Ei sitten kokeiltu vettä, kun aallokko oli niin kova. Janokin siinä paahteessa tuli, joten etsiydyttiin lähimmälle terassille nauttimaan virvokkeita. Oli ihana istua siinä nauttimassa siideriä kun aurinko porottaa ja ei ole kiire mihinkään.

Santa Monica beach

Kesämökkejä rannalla

Jatkettiin Santa Monican Bulevardille, jossa kierreltiin vähän kauppoja. Täytyy muuten todeta, että noi vaatekaupat on suht kalliita täällä (kun oli tottunut ROSS:n ja outlettien hintoihin). Löydettiin Antille vihdoin aurinkolasit ja minäkin sain Chilli beansiltä upeat Hollywood-tyyliset lasit, kun eksyttiin tuohon liikkeeseen. Hinnasta en viitsi puhua, sen verran tyyriit oli, mutta on tuo isäntä sen verran reilu että lahjaksi minulle nuo lasit osti <3.

Haluttiin nähdä taas kaunis auringonlasku ja mentiin Santa Monican laiturille ja tietty maailmanpyörään :). Jonoa laitteeseen oli ja liput maksoi 6 dollaria kipale, mutta päästiin ihailemaan auringonlaskua sopivasti yläilmoista. Upea! Miten voisin välittää nämä tunnelmat sinne kotopuoleen. Ehkä sitten itse vuosia myöhemmin luen tätä blogia ja muistan nämä upeat hetket, jotka haluan tallentaa aivojen muistikortille. Mieli lepää ja (työ)huolet unohtuu :)








Palattiin kaupan kautta kotiin ja iltapalaksi tuttua salaattia kera punaviinilasin. Uskaltauduin muuten pesemään pyykkiä, kun huoltomies toi uuden avaimen pyykkituvan oveen (enkä jaksanut säilöä hikisiä treenivaatteita huomiseen). Huomenna matka jatkuu kohti San Diegoa...

3 kommenttia:

  1. Törmäsin blogiisi ekaa kertaa ja wau mikä reissu teillä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana reissu teillä! Tosi kiva lukea näitä juttuja, ihania kuvia ja kivasti kerrot päivän menoista, jatka samaan malliin! Terkut täältä tuulisesta ja liukkaasta Oulusta, lähellä 0 on keli.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Piitzi <3 terkut sinnekin vähän aurinkoisemmasta ja lämpöisemmästä :)

    Elina: kiva saada muitakin seuraajia tälle matkalle, bongasin sun blogin jossain vaiheessa kun suunniteltiin reissua :) (oon vaan tosi huono kommentoimaan)...

    VastaaPoista